News Generat automat Apr, 26 la 22:09 EET 
Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui website este necesar sa cititi si sa acceptati urmatorii termeni si conditii. Vizitarea in continuare a acestui website presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

1.Accesul la website si la continutul sau

Vom incerca sa permitem accesul permanent la website, dar poate exista si situatia ca acesta sa fie suspendat, restrictionat sau inchis, la orice moment in timp.

Ne declinam orice raspundere pentru continutul oricaror altor website-uri catre care aceasta pagina web face trimitere.

2. Utilizarea website-ului

Prin utilizarea website-ului nostru aveti posibilitatea sa accesati informatiile continute de pagina noastra precum si de pe alte pagini ale unor terti furnizori. Trebuie sa luati la cunostiinta si sa agreati faptul ca accesand si culegand informatii de pe website-uri terte utilizand website-ul nostru, veti face acest lucru exclusiv pe propria raspundere.

3. Proprietatea intelectuala

Dreptul de copyright si toate drepturile intelectuale asupra continutului acestui website, incluzand cu design-ul website-ului, grafice, aplicatii software, selectia si aranjamentul lor ne apartine. Toate drepturile sunt rezervate.

Puteti utiliza continutul acestui website ( ex. copiere, tiparire) doar in scop personal si nu in scop comercial. Orice incercare de copiere, instrainare sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Alte produse si nume de companii mentionate pe website-ul nostru sunt marci inregistrate ale acelor companii.

4. Raspundere

Vom incerca sa asiguram acuratetea informatiilor continute de acest website si sa corectam posibilele erori sau omisiuni de indata ce vom lua cunostiinta de ele. Totusi, nu garantam ca website-ul va fi lipsit de erori sau omisiuni, in acest caz noi nepurtand nici o raspundere.

Informatiile primite de la alti furnizori, in scopul includerii lor pe website-ul nostru, nu ne apartin si in consecinta nu garantam acuratetea, veridicitatea sau gradul de actualitate al continutului acestora.

Noi si oricare tert care furnizeaza continut ne limitam raspunderea la limitele prevazute prin lege. In acelasi timp, nu ne asumam raspunderea pentru orice alt continut accesat prin folosirea acestui website.

Excludem garantia ca website-ul nostru este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu putem fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza informatiilor de pe website.

Datorita faptului ca transmiterea datelor prin internet este de natura electronica, in nici o circumstanta nu suntem responsabili pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea acestui website.

5. Legislatie aplicabila

Termenii si conditiile acestui acord sunt guvernate de legea romana in vigoare. Nerespectarea termenilor si conditiilor stipulate in acest acord atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii.

6. Plata

Pentru accesarea acestui website nu se percepe nici o taxa.

7. Reclamatii

Pentru orice fel de sugestii, comentarii sau reclamatii puteti trimite un emaila la adresa turcu.mihai at creditlink.ro